CITATEN

sm roman boek

uit: "Yvonne, strenge en lieve verhalen"Als ik nylons wilde aantrekken, moest ik die aan de ringetjes in mijn pretlippen bevestigen en allťťn daaraan.

Hij spande een kettinkje tussen mijn clitring en mijn navelpiercing en trok dat zo strak aan, dat ik een kreet van pijn slaakte.

Intussen trilde die vibrator heerlijk op mijn meest gevoelige plekjes. ... Ik probeerde zo snel mogelijk uit het zicht van de caissiŤre en de rij wachtenden te komen, maar al een paar meter verder moest ik tegen een vitrine leunen omdat mijn orgasme onhoudbaar doorbrak.

Ik kreeg een enkelboei aan en werd met een ketting aan het hek vastgelegd, op een van die parkeerplaatsen, terwijl ik nog steeds spiernaakt was. Er werd een bordje bij me gezet met de tekst: "Kijken mag, aanraken niet."

Wat vooral opviel was, dat de bovenranden van de beide grote pretlippen, over de volle lengte langs het tere gleufje, waren bezet met talloze kleine ringetjes, aan beide kanten zeker wel een stuk of tien.

Ze hield het dienblad niet vast - haar handen waren integendeel op haar rug gebonden - maar het was met een riem om haar heupen vastgezet. Eťn zijde rustte dus laag tegen haar buik. De hoeken van de andere zijde ... hingen met kettinkjes aan haar tepels!

Arjan schakelde een stroomapparaat in. Aan een van de stroomdraden zat een klem, die hij aan Ilses rechter tepel bevestigde. Aan de andere draad zat een lange, dunne staaf. Langzaam, weloverwogen, richtte Arjan die staaf op Ilses kut en drukte hem van onderen tegen haar clitoris. Ilses lichaam schokte wild op.

Ik geef jou opdrachten en vraag niets minder dan absolute gehoorzaamheid. Denk je dat je dat kunt?

Ik mocht mijn topje weer aantrekken, maar in plaats van mijn nauwe minirok gaf hij me een wijde, die minstens even kort was. Een beha of een slipje mocht ik nog steeds niet aan.
"Moet ik dan zo bloot mee dansen?" vroeg ik kleintjes.
Hij knikte. "Dat hoort bij de proef."

Ik beleefde inderdaad de glorie van mijn lichaam en ik voelde me trots dat ik een meisje was.

Dames en heren, kijkt u vooral naar het prachtige spleetje van dit heerlijke jonge meisje. Ze is nog maagd, maar kijk eens hoe nat ze is, kijk eens hoe verleidelijk haar gleufje glinstert.

Pas bij de trap begreep ze zijn toeleg. Ze moest naar boven! Met dat korte, wijde rokje aan, met niets daaronder!

Bibberend stapte ze uit, na een snelle blik over het verlaten pleintje, en rillend stond ze naast de auto. Poedelnaakt! Met alleen een paar schoentjes aan! De avondlucht streek kil langs haar van angstzweet vochtige huid. Ze kromp in elkaar, haar billen naar achteren, haar knieŽn gebogen, haar handen beschermend voor haar poesje en haar borsten.

Hij schoof mijn rok omhoog en gromde kwaad toen hij mijn panty zag. Hij greep de dunne stof, gaf een forse ruk en trok het ding van me af. Ook mijn slipje scheurde hij finaal in stukken. ... In mijn blote kont lag ik voor hem op de motor, met een stel kijkende kerels eromheen.

In de eerste plaats zijn we er in geslaagd een manier te vinden om vrouwen mechanisch-electrisch hevig te prikkelen. Het gevolg is, automatisch, dat ze zich gaan opwerken naar een orgasme. Alle energie die ze hebben wordt daarin gestoken en let op, nu komt het: wij hebben een methode ontwikkeld om die energie, die orgasme-energie ... ŗf te tappen.

Zoals gezegd is het aantal mannen in de bovenkaste relatief gering en is er voor ons dus een overschot aan jonge vrouwen. Teneinde bij ons in de gunst te komen en te blijven, moeten deze jonge vrouwen onderling concurreren, wat hen bijzonder gewillig maakt.

Maar eindelijk, eindelijk was het dan toch voorbij en zaten mijn kutlippen aan mijn dijen vast. Daar zouden ze helemaal aan vastgroeien, werd me verteld, en dan zou mijn kut dus altijd mooi wijd openstaan.

Weerloos, naakt, kwetsbaar lag ik daar op dat altaar, open en bloot te kijk voor het publiek op de galerijen. Bij mijn schaamte voegde zich een dodelijke angst. Lag ik daar niet als een offerande? Wat gingen ze met me doen?

Geheel naakt deed ik een deel van mijn act over, tot ik weer opgerold stond met mijn gezicht tussen mijn knieŽn, waarbij ik mijn knieŽn zo mogelijk nog wijder uiteen deed dan eerst. Steunend op handen en voeten, met mijn lachende gezicht omhoog, werd ik door de schijf langzaam rondgedraaid, zodat iedereen het volle zicht kreeg op mijn nu door niets meer bedekte heiligdom.

Dan gaan we uit, bijvoorbeeld dansen, of naar een (staande) receptie, en dan verplicht hij me, die geisha-balletjes te dragen. Maar tussen al die mensen kan ik toch niet gaan staan gillen, wel? Maar als ik klaarkom, gil ik, dus kan ik me ook niet permitteren om klaar te komen. Maar als ik in beweging blijf met die balletjes in, kom ik absoluut klaar. Het enige wat ik dus kan doen om niet klaar te komen en niet te gillen is, met regelmatige tussenpozen een tijdlang doodstil blijven staan. Ook dat valt op en bovendien is mijn Heer en Meester wel zo'n plaaggeest, dat hij mij te vroeg weer meetroont.


recensies Yvonneoverzicht        de schrijvers         de boeken        Erobird winkel        tekstfragmenten        recensies