CITATEN

sm roman boek

uit: "Wendy, verliefd en gehoorzaam"Onder mijn rok voelde het vreemd luchtig, niet onaangenaam. Alleen als de wind mijn rok een beetje optilde of liet wapperen, drong het scherp tot me door dat ik onder mijn korte rok naakt was. Dan had ik het gevoel dat iedereen het kon zien en dan liepen de griezels door mijn buik. Toch werden - dat zul je misschien gek vinden, maar het was echt zo - die griezels eigenlijk steeds geiler, net als in de sporthal. Af en toe krampte mijn kut en op het laatst voelde ik zelfs druppels langs mijn dijen lopen. Gek, want wat stelt zo'n broekje nu helemaal voor? Een bijna verwaarloosbaar stukje textiel. Dat het zoveel verschil maakt als je het uittrekt!

Vingeren is lekker en gezond. Ik wil dat je dat nu voor me gaat doen."
"Felix, toe nou, doe niet zo gek", smeekte ik.
"Het is niet gek. Het is juist heel lief van je als ik mag kijken.

Langzaam legde ik mijn handen op mijn veel te blote dijen. Ik haakte mijn duimen onder de rand van mijn slipje. Moest ik cht ... hier op straat ...? Doodzenuwachtig sloot ik mijn ogen en rukte mijn broekje omlaag. Snel stapte ik eruit en gaf het hem.

"Trek je voeten voor je op de bank. ... Ja, doe je knien maar tegen elkaar; dat mag wel."
Bang keek ik rond. Iedereen zou kunnen zien dat ik naakt was onder mijn rokje! Maar ik zag niemand kijken en ik gehoorzaamde.
"Goed zo, Wendy, en nu moet je tonen of het je ernst is; tonen wat je waard bent. Schuif je voeten uit elkaar."

Weer bond hij mijn polsen en enkels vast. Vol angst zag ik Eline uithalen en voelde ik de zweep over mijn trillende tieten striemen. Haar tweede slag trof mijn buik, zijn derde mijn dijen. Nog een keer mijn buik en tot slot een felle striem over mijn borsten. Ik kon het niet verdragen en schreeuwde van pijn.

Regel 2 is, dat je hier in het huis altijd volledig naakt moet zijn, in het hle huis, op alle etages, onder lle omstandigheden, bijvoorbeeld ook als er bezoek is. Als je komt, kleed je je in het portiek al uit en boven hang je dan al je kleren aan de kapstok."

"Ja, ze is nat, heerlijk nat. Begrijp je wat ik bedoel? Wendy schaamt zich vreselijk, maar ze vindt het ook geil wat ik met haar doe. Daarom moet deze fijne schat van me precies doen wat ik zeg. Wendy-lief, til je rokje op en laat ze zien hoe gehoorzaam je bent en wat een mooi poesje je hebt."

Felix deed me een halsband om en legde een ketting om mijn middel. Dat was dus mijn "fetish". Mijn ellebogen werden achter mijn rug aan elkaar en aan die ketting gebonden, flink strak, zodat mijn schouders naar achteren werden getrokken, waardoor mijn borsten extra opvallend naar voren priemden. Mijn handen bleven verder vrij, maar daar had ik natuurlijk weinig aan; ik kon er alleen een beetje opzij van mijn lijf mee wapperen. Zo moest ik dus de hele avond "gekleed" blijven als slavin, terwijl alles wat ik wilde eten of drinken me moest worden gevoerd. Ik vond het ontzettend vernederend.

Bij Felix in het huis moest ik bijvoorbeeld niet alleen altijd volledig naakt lopen, maar Felix lette er ook op dat ik mijn "bekoorlijkheden" (zoals hij het noemde) niet verborg.
's Avonds, in de huiskamer, zat ik vaak op de grond, tegen zijn knien geleund, terwijl hij mijn haar streelde, en dan moest ik "in de slavinnetjeshouding" zitten, met mijn voeten wijd, zodat iedereen goed mijn edele delen kon zien. Om dezelfde reden verbood hij me ook om mijn benen over elkaar te slaan en hij verplichtte me regelmatig om wijdbeens te blijven zitten.

Ze haalde haar zweepje, liet me handstand maken en gaf twee knullen opdracht om, terwijl ik op mijn kop stond, mijn benen vast te houden, goed wijd uit elkaar. De anderen keken geil belangstellend toe.
Ging ze me z geselen?! "Niet hier, niet hier, je straft me zo rg", snikte ik.
"Vijf slagen op je kut," zei ze, "want ik wil niet dat er striemen op je billen te zien zijn."
"Niet op mijn kut, niet op mijn kut", huilde ik, maar Eline bleef bikkelhard en de jongens lieten mijn benen niet los, hoe ik ook spartelde. De ene slag na de andere kwam op mijn gevoelige sekslippen terecht en ik gilde huizenhoog, want het deed gemeen zeer.

Naakt de brandtrap af?! In het volle zicht van het hele huizenblok?! Maar dat durfde ik nooit! Bang dook ik in elkaar en beschermend sloeg ik mijn armen om mijn borsten, maar daarvoor strafte ze me met een pets van het zweepje.


Mariette

Het zal je maar gebeuren! Dat je je buurmeisje van vijftien lentes jong kunt bespieden, terwijl die spiernaakt op de overloop ronddartelt!

Ik knielde tussen haar benen, trok haar pretlippen ietsje opzij en gaf een likje over haar clitje. Ik vind dat altijd een heel goede manier om een meisje te tonen dat je alleen maar lieve dingen van plan bent.

Een naakt tienermeisje in huis hebben rondlopen, is dat niet het geluk in zuivere vorm?

Op een keer op mijn kamer, toen ik haar even niet in het oog had gehad - ik had geloof ik even iets te drinken gehaald uit de koelkast - zat Marietje ineens, blozend, met haar benen zo wijd mogelijk, met haar knien over de stoelleuning. Prachtig, zoals het heiligdom van een meisje dan ligt uitgestald.
Ach, zo'n jong kutje, geschoren en wel, wat is dat toch ontroerend mooi. Door de houding waarin ze zat stonden Marietjes sekslippen, iets donkerder dan hun omgeving, een beetje open. Ertussen waren de zachte, rose binnenlippen te zien, met bovenaan de huidplooi die de clitoris beschermt. Het clitje zelf was niet te zien.

Heel verlegen begon ze met haar clitje te spelen; nu ik zo recht tegenover haar zat was het voor haar gevoel toch blijkbaar iets anders dan naast me in de auto. Maar al gauw was ze over haar schaamte heen en lag ze met haar ogen dicht steeds heftiger over haar kut te wrijven. Wat een prachtig gezicht is dat toch.

"Oh, hij heeft mijn blote kutje gezien!" griezelde ze nog wat na, toen we weer in de auto zaten.
"Ja", zei ik. "en jij liet hem gewoon kijken. Ontzettend dapper van je. Hoe voelde dat en hoe voelt dat?"
"Vreselijk spannend", zei ze. "Mijn hart klopt er heel erg van en als ik er nog aan denk, breekt het zweet me uit."
Ik voelde eventjes tussen haar benen. Traditiegetrouw was ze zeer nat.
"Zie je wel dat je het geil vindt om bekeken te worden. Ik zag je ogen schitteren."

"Mag ik me alstublieft aankleden?" smeekte ze.
"Goed," gaf ik toe, "maar op n voorwaarde: dat je daarbij gaat staan."
"Dat durf ik niet", piepte ze.
"Maar eigenlijk wil je het dolgraag", drong ik aan. "Dat is toch je geilste fantasie, of niet?"
Ze keek om zich heen. De mensen die net hadden gekeken, waren de enigen die tamelijk dichtbij waren en die liepen van ons weg. Ze sloot even haar ogen om moed te verzamelen en haar tietjes gingen snel op en neer. Ineens, met een bruuske beweging, stond ze op. Haar ogen schitterden.
"Maak het nog mooier", spoorde ik aan, terwijl ik haar rokje opraapte. "Maak een paar huppelpasjes."
Ze haalde diep adem en zowaar, ze deed het. Nou ja, misschien huppelde ze niet echt, maar ze deed toch een paar pasjes naar rechts en een paar pasjes naar links. Toen ze zich van me af bewoog, keek ze over haar schouder met een quasi-angstig gezicht, maar toch ook met iets in haar ogen van "kijk mij eens durven".


Salina

Ik was nog niet binnen, in een soort entreeruimte, of ik kreeg het bevel: "uitkleden".
Ik weigerde natuurlijk, maar de commandant snauwde me toe dat ik kon kiezen. Ofwel ik kon mezelf uitkleden, ofwel ze zouden me de kleren van het lijf trekken. Dat was geen loos dreigement, want de soldaten stonden al grijnzend te spinzen, dus toen kleedde ik me zelf maar uit. Dat werd begeleid door schunnige opmerkingen.

Ik moest ... op ellebogen en knien, op een brede tafel knielen, met mijn achterste naar de kerels toe en mijn knien zo ver mogelijk gespreid. In die positie werd ik door de ene na de andere soldaat verkracht. Maar er werd ook een kom voor me gezet, een soort hondenbak, waaruit ik het water kon oplikken. Alleen zolang ze met me bezig waren mocht ik drinken. Op die manier vonden ze het nog veel leuker, want nu deed ik in zekere zin vrijwillig mee. Geen verkrachting, dan ook niets te drinken. Terwijl ik met iedere stoot vooruit werd geduwd en daarna weer terug werd getrokken, moest ik maar zien dat ik intussen wat water binnenkreeg.

Ze knepen in mijn tepels en zeiden dat ze leuke klemmen hadden om daar op te zetten. Dat waren klemmen met scherpe punten in de bek en daar speelden ze eerst wat mee, vlak onder mijn ogen, om me bang te maken. Daarna lieten ze ze met een klap dichtslaan op mijn tepels, zodat ik het uitgilde van de pijn. Daar moesten ze om lachen, maar ze maakten de klemmen meteen weer los, zodat ik heel even dacht dat ze toch wel rekening met me hielden. Maar dat was het niet; ze vonden mijn gegil zo leuk, dat ze die klemmen nog een paar keer met een klap lieten dichtslaan op mijn tepels. Aan die klemmen werden stroomdraden bevestigd.

Intussen vermaakten ze zich overdag nog op allerlei manieren met me. Een keer hingen ze me op de kop aan het plafond, met mijn benen wijd. Daarna gaven ze me vijf slagen met een zweep. Heel erg goed mikken konden ze niet, maar n slag kwam toch midden in mijn kut terecht. De rest kwam op mijn kutlippen of op de kwetsbare, zachte binnenkant van mijn dijen, wat trouwens erg genoeg is.

Deze kerel was een echte sadist. Met een vette grijns zei hij, dat ik mijn clit wel mocht houden, maar dat die dan gemarteld zou worden met electrische stroom. Als ik niets zei, zou hij doorgaan met het wegsnijden van mijn clit en om dat te bewijzen kerfde hij alvast een paar sneetjes in het zachte vlees onder mijn clit. En anders moest ik hem smeken of ik alsjeblieft gemarteld mocht worden.

Ik lag zo strak gespannen, dat ik zelfs mijn heupen, die niet waren vastgebonden, nauwelijks kon bewegen. Toen begonnen ze me te kietelen, met een veertje onder mijn voetzolen en gewoon met hun vingers in mijn zij of mijn oksels. Ik moest natuurlijk vreselijk lachen en gilde tussen de lachstuipen door dat ze moesten ophouden, waar ze zich uiteraard niets van aantrokken.

Het was denk ik ook die sadist die op het idee kwam om me aan mijn borsten op te hangen. Mijn "tieten", zeiden ze. Om verzet onmogelijk te maken, bonden ze mijn handen op mijn rug. Daarna bonden ze mijn borsten af, door er een touw zo strak mogelijk omheen te winden, net zolang tot ze op opgeblazen ballonnen leken. Iemand klom op een ladder en legde de uiteinden van het touw over een haak aan het plafond en toen lieten ze een paar soldaten het touw inhalen. Eerst kwam het touw strak te staan, maar ze lieten de soldaten eens even goed kracht zetten en ja hoor, daar werd ik gewoon aan mijn borsten van de grond gelicht en opgehesen.


Hemels orgasme

Vroeger waren haar borsten prachtig stevig geweest. Ook nu vielen ze voor haar leeftijd nog best mee, vond hij. Maar dat ze nu wat meer hingen, gaf bepaalde mogelijkheden. Vandaar dat touw. Hij had er wel eens over gefantaseerd om haar borsten af te binden, maar had er nooit met haar over durven praten, uit angst dat ze hem gek zou vinden.

Hij streelde haar billen, maar haalde plotseling uit en gaf haar een pets. "Oe", zei ze weer, hoewel hij uit onwennigheid nog niet zo erg hard had durven slaan. Hij gaf ook een pets op haar andere bil, nu wat harder, en zag tot zijn genoegen een rood kleurtje verschijnen waar hij haar had geraakt.


recensies Wendyoverzicht        de schrijvers         de boeken        Erobird winkel        tekstfragmenten        recensies