CITATEN

sm roman boek

uit: "Tanja, onschuldig plezier"Ik kan er niet onderuit, ik moet het toegeven: hier was sprake van misbruik. Ja, want Tanja misbruikte mij schaamteloos voor haar eigen plezier ... en ik vond dat helemaal niet erg.

Ik vind dat zoiets schattigs, die kleine borstpuntjes, en ik streelde ze dan ook vaak of kneep er zachtjes in. Tanja vond dat heerlijk; haar tepeltjes behoorden van het begin af aan tot haar erogene zones.

Ik vond het best een prikkelend gezicht, mijn elfjarige, naaktdansende dochter, en liet haar een hele tijd doorgaan. (...) Meisjes van die leeftijd kunnen al zulke schtjes zijn om te zien, zulke juwltjes, dat je er helemaal ontroerd van wordt.

"Jouw tietjes", zei ik, "zijn veel mooier dan zelfs de allermooiste beha." Tanja giechelde een beetje verlegen, ze geloofde me niet echt, maar ze was toch eigenlijk heel erg verguld met het compliment.

"Nou, en toen heeft hij het met mij gedaan."
"Deed het pijn?" vroeg ik.
"Een beetje, maar Jim was heel voorzichtig."
"Gelukkig maar. En hoe voelt het nu? Ik bedoel: je vond het zelf kennelijk heel gewichtig. Was het dat ook?"
"Ja hoor. (...) Nu ben ik een vrouw."

Ik bleek echter ook klemmetjes te hebben die precies gingen tot wat Tanja kon verdragen. Toen ik ze op haar misschien nog onontwikkelde, maar toch al stevige tepels zette, hijgde ze van pijn en kwamen er zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. Ze spande zich in haar boeien, maar vroeg niet om genade, die prachtmeid.

Toen Tanja haar douchecabine uit wilde komen, hadden ze de deur dichtgehouden en haar handdoek weggetrokken. Toen ze er eindelijk uit mocht, waren haar kleren n haar handdoek weg. Daar stond ze dus, naakt en nat.
Ze had snel iemands handdoek weggegrist en terwijl ze op die manier het ergste nat een beetje kon afdrogen, had ze uit het gegiebel van de meiden kunnen opmaken, dat ze maar eens in de kleedruimte van de jongens moest gaan zoeken.

De huid van een tienermeisje, en dan vooral de huid van de buik, dat is ziets moois, daar gaat z'n belofte van zachtheid van uit, dat je er stil van wordt. En bij aanraking wordt die belofte nog waargemaakt ook.

Wat is Tanja toch eigenlijk een heksje. Hl onschuldig, hl onbevangen met die knul liggen kletsen, naakt in haar luie stoel, maar ondertussen! Benen tikje spreiden, n been optrekken, zich even uitrekken en haar rug krommen, even aan haar tepel krabben, dat soort dingen.

Irene lag op haar rug bovenop Tanja, die haar in een houdgreep hield. Ze had Irenes armen strak naar achteren getrokken en bovendien haar eigen benen om die van Irene heen gedraaid, zodat Irene volkomen machteloos was. Ik moet er nog bij vertellen dat de beide meisjes spiernaakt waren, zodat ik recht tegen twee prachtige poesjes aankeek. Aangezien de meisjes met hun benen wijd lagen, stonden die poesjes nog een beetje open ook.

Maar wat zij nog niet eens wisten en ik wl: Tanja had geen slipje aan onder dat korte rokje. Ik vroeg me af of ze van plan was dat aan de jongens te laten merken of niet. In ieder geval ging ze met een been op het stenen randje staan, waarmee ik ons postzegel-voortuintje had afgezet. Met haar dijen op die manier een tikje gespreid en haar minirokje ietsje opgetild, kon het werkelijk niet meer dan een millimeter schelen voordat - laat ik zeggen - ze dat rokje net zo goed niet aan zou kunnen hebben. Nee, sterker nog, volgens mij kwamen haar venushaartjes er nu al onderuit

De gaatjes in haar tepels werden voorzichtig iets opgerekt en na een paar tussenstappen droeg ze tenslotte ringen van drie millimeter dik en drie centimeter in doorsnee, echt forse ringen dus.

Haar wijde, dunne rokje was weggegleden. Ze zat met haar knien en haar voeten tegen elkaar, maar van opzij, dus als je aan kwam lopen, was haar lichtbehaarde kutje duidelijk te zien, inclusief de drie ringetjes. (...) Daarbij keek ze heel onschuldig, net alsof ze zelf helemaal niets in de gaten had, maar mij ontging de glinstering in haar ogen niet.

Tanja had heel intiem met Rolf zitten praten, op haar bed, zoals ze dat wel vaker deed. Op een gegeven moment had hij voorgesteld, dat ze zich zouden uitkleden en dat Tanja bij hem op schoot komen zitten, hij met zijn stijve in haar. Daarbij ging het erom of ze het konden volhouden om gewoon door te praten.

Ze had haar benen gespreid en was met zichzelf gaan spelen, terwijl Rolf naar haar zat te kijken. Al gauw was dat helemaal niet meer eng geweest, maar juist ontzettend geil.

En wat doet die parel van me? Die stapt naakt op de fiets en rijdt zo die weg af richting het dorp. Ze verdween helemaal uit het zicht en pas drie minuten later zag ik haar terugkomen. Ze was niet helemaal tot het dorp gereden, maar was omgedraaid toen ze aan het begin van de weg een groep mensen had zien aankomen, vertelde ze. "Naakt op de openbare weg fietsen was altijd al een fantasie van me", verklaarde ze doodleuk.

Eerst had hij Tanja naar de zolder gebracht en haar daar vastgenageld, letterlijk. Ze had met haar buik op de vloer moeten gaan liggen, met haar benen wijd, en hij had een van haar kutlippen gepakt, een krammetje door het ringetje gestoken en dat voorzichtig in de vloer vastgespijkerd.


recensies Tanja


Vlammend betoogoverzicht        de schrijvers         de boeken        Erobird winkel        tekstfragmenten        recensies