RECENSIES

sm roman boek

“Sylvia en andere verhalen”


"....Vooral het verhaal "Yvette en Sander" is een prachtig voorbeeld van het samengaan van liefde en SM. Hierbij wordt het gehele verhaal opgesplitst in de ervaringen en gevoelens van Yvette en de terughoudende verlangens van Sander. Als er een schoolvoorbeeld is van de stelling dat SM de hogeschool der liefde is, is het dit verhaal wel ...."

"....De schrijver neemt je in ieder geval op een vlotte manier mee in zijn fantasiewereld. En in de meeste gevallen voert liefde duidelijk de boventoon. Er zijn twee verhalen die niets met SM te maken hebben en waar de schrijver verhaalt van ontluikende (lichamelijke) liefde. Alhoewel het in de meeste gevallen om jonge hoofdpersonen gaat, is het voor de ouderen onder ons ook leuk om de verhalen te lezen. ...."

"De over het algemeen vlotte schrijfstijl, de 'ík'-vorm die de schijver hanteert, zowel in de vrouwelijke als de mannelijke hoofdrol, maken het een goed leesbaar en aangenaam boek. Een aanrader voor een ieder die geniet van een fantasievol SM-verhaal."

Bron: Kerfstok, tijdschrift over SM, april/mei 2000

 

"... na lezing moet van het hart, dat het een prima en vlot geschreven verhalenbundel is, waaraan zeker ook vele beginnende SM-ers veel plezier zullen beleven en die de aanschaf zeker waard is."

Bron: Massad 185

 

"Sylvia en andere verhalen" bevat min of meer sado-masochistische beschrijvingen die in literair opzicht wel uitsteken boven de gemiddelde porno. Sylvia is zestien en al ondeugend sinds haar twaalfde, toen ze de verteller, haar broer, voor het eerst verleidde. Ze is ongeremd en doet en fantaseert erop los tijdens een sessie met z'n vieren als paps en mams de villa voor het weekend verlaten hebben. Puur fantasie? Vorige maand werd in Leiden een onderzoek gepubliceerd onder studenten. Het bleek dat vrouwelijke studenten veel meer met seks bezig waren dan mannelijke, en dat ze onder andere veel meer ervaring hadden met 'ruige' seks."

Bron: de Nieuwe Sekstant, winter 2000

 

In dit boek allemaal korte, verschillende verhalen. Het verhaal van Sylvia en dat van Mandy en Karin vond ik de leukste in dit boek

Karin (Bad Kinky stel)tekstfragmenten Sylvia

overzicht        de schrijvers         de boeken        Erobird winkel        tekstfragmenten        recensies